Jan-Martin Berge

Home / / / / / Jan-Martin Berge

Jan-Martin Berge

Akademisk stand up med psykologspesialist

Jan-Martin Berge er en ettertraktet foredragsholder, i Norge og utlandet, som evner å formidle det kompliserte på en forståelig og inspirerende måte.
Han er utdannet spesialist i klinisk psykologi med fordypning i arbeidspsykologi ved UiB. Akademisk stand up har blitt hans merkevare som kjennetegnes med en unik tilstedeværelse som treffer publikum i hodet og hjertet. Jan-Martin evner å kombinere fag med humor og engasjement. Han jobber som psykolog med ansvar for klinisk terapitilbud og organisasjonspsykologisk rådgivning, ved siden av å være foredragsholder. Psykologen er også ofte å se på Ettermiddagen og God Morgen Norge på TV2.

Eksempler på foredrag:

Arbeidsglede og engasjement på jobben

Psykologberges mest populære foredrag som er verdifullt for enhver bedrift.
Lær hva som kreves for å skape et solid, engasjert og produktivt arbeidsmiljø, hvordan kollegaer kan være vitaminer for hverandre og hvordan vi kan spille hverandre gode på arbeidsplassen.

Stressmestring

Noen hevder at opptil 70% av fastlegebesøk er forbundet med stress. Stress kan være helsefarlig, men det kan også være en positiv drivkraft når kravene på jobben håndteres på riktig måte.
Foredraget tilpasses og skreddersys oppdragsgiver og kan inneholde bl.a følgende momenter:
Hva er stress og hvordan håndterer man det?
Hva er arbeidsgivers ansvar og hva er den ansattes ansvar?
Lær forskjellen på sunt og usunt stress, og hvordan man kan finne balansen mellom jobb og fritid

Psykologberge har erfaring med veiledning, undervisning, ledelsesutviling og
Psykoterapi.

Foredrag og seminar skreddersys etter oppdragsgivers behov og rammer, og han holder foredrag på norsk og engelsk.

Vi har brukt Jan-Martin ved to anledninger. Først internt ved kick off for våre nesten 400 ansatte. Han leverte svært godt om arbeidsglede og motivasjon. Innholdet var faglig svært godt siden han vel er psykolog, men det beste er nok likevel hans evne til å få med seg salen gjennom humor, videoklipp og gode eksempler.
Etter dette booket vi han igjen da vi skulle holde fagdag for en av våre aller største kunder. Nettopp fordi han hadde levert så bra forrige gang. Han leverte denne gangen også og fikk svært høy score i questbacken vi sendte ut i etterkant.
Et annet pluss med Jan-Martin er at han fortsatt er relativt ukjent og «ny». Og for oss som holder så mange seminarer og fagdager i løpet av et år er det fint å kunne vise noe som ikke alle har sett fra før.
Jeg kan med andre ord anbefale han på det varmeste.

Advokat og regionsdirektør Kredinor, Hilde Rannem Rostad

Jan-Martin holder også foredrag om psykisk helse og ensomhet.

FÅ ET UFORPLIKTENDE TILBUD

33 03 69 10